Trouwreportage: Jos en Rianne

IMG_0777

Jos en Rianne wonen in de buurt van Gouda en gaven elkaar op 25 juni daar het ja-woord. Rianne is in Loil geboren en wilde heel graag de bruidsreportage bij haar ouderlijk huis maken. Hun trouwreportage in tweeën gesplitst; de fotograaf die de huwelijksplechtigheid gefotografeerde bleef in Gouda en ik mocht de bruidsreportage bij het ouderlijk huis maken.

jos rianne 01 Trouwreportage: Jos en Rianne

Ik heb het bruidspaar bij het huis opgewacht. Jos en Rianne arriveerden samen met de daggasten in een grote Amerikaanse schoolbus. Jos en Rianne zwaaiden de daggasten, die alvast naar de feestlocatie reden, uit.

jos rianne 03 Trouwreportage: Jos en Rianne

Het eerste gedeelte van de bruidsreportage hebben we in de voortuin gemaakt. De tuin ligt is echt prachtig bij. Er zijn tal van leuke plekjes en alles is bijzonder goed onderhouden. Kortom, een perfecte fotolocatie voor dit prachtige stel.

jos rianne 02 Trouwreportage: Jos en Rianne

Het eerste gedeelte van de reportage was al snel klaar. We hadden nog ruimschoots tijd over om eens wat meer te experimenteren. Naast het ouderlijk huis lag een prachtig graanveld met de aren op ideale hoogte. Het leek mij een leuk idee om midden in dat graanveld te gaan fotograferen. Jos en Rianne waren al snel enthousiast. Zo gezegd, zo gedaan.

Na afloop heb ik Jos en Rianne nog even weggebracht naar de feestlocatie, waar zij met een mooi welkomstlied werden ontvangen. Al snel was het tijd voor het diner. Nadat ik nog even de tafels en het bruidspaar bij vast heb gelegd, was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Dat Rianne en Jos ontzettend blij zijn met de foto’s, blijkt wel uit de tekst die zij in het bedankkaartje schreven en onderstaande recensie die ze mij onlangs mocht ontvangen:

Auke heeft van z’n hobby zijn beroep gemaakt zonder het enthousiasme van het fotograferen te verliezen. Hij is een vriendelijke en flexibele fotograaf met een professionele aanpak. Auke luistert goed naar wat je wilt en dringt zich niet op. Door zijn originele ideeën zijn onze foto’s net even anders. We hebben naderhand veel (positieve) reacties gekregen op de foto’s.

Wij zochten een fotograaf die de foto’s digitaal kon aanleveren en dat was bij Auke geen enkel probleem. Binnen een week konden we de foto’s online bekijken en snel daarna volgde een professioneel aangeklede DVD met de foto’s op hoge resolutie. – Jos en Rianne

bedankkaartfront 600x425 Trouwreportage: Jos en Rianne
Ik vond het bijzonder leuk om deze reportage voor dit spontane koppel te mogen maken. Ik wil Jos en Rianne alle geluk en een behouden toekomst toewensen.

Auke heeft van z’n hobby zijn beroep gemaakt zonder het enthousiasme van het fotograferen te verliezen. Hij is een vriendelijke en flexibele fotograaf met een professionele aanpak. Auke luistert goed naar wat je wilt en dringt zich niet op. Door zijn originele ideeën zijn onze foto’s net even anders. We hebben naderhand veel (positieve) reacties gekregen op de foto’s.

Wij zochten een fotograaf die de foto’s digitaal kon aanleveren en dat was bij Auke geen enkel probleem. Binnen een week konden we de foto’s online bekijken en snel daarna volgde een professioneel aangeklede DVD met de foto’s op hoge resolutie.

Laat een reactie achter