Oproep: support de actie hardlopen voor 3FM Serious Request

Frunning voor 3FM Serious Request 2012

Op zondag 23 december a.s. gaat Frunning voor de derde keer hardlopend naar het Glazen Huis van 3FM Serious Request om geld op te halen voor dit mooie initiatief. De route loopt van Den Bosch naar Enschede, een tocht van ruim 150 kilometer.

Michiel en Marc van Frunning en Paul van Anyones Runshop weer de basis; in estafettevorm lopen zij ieder 5 etappes van 10 kilometer om de totale 150 kilometer te overbruggen. En ook dit jaar zijn zij op zoek naar lopers die hen willen vergezellen, naar donateurs, sponsoren en andere hulp.

De lopers starten zondag 23 december om 5:00 in Den Bosch. Met een gemiddeld tempo van 10 km/uur passeren ze naar verwachting rond 12:30 de Grens van de gemeente Montferland en bereiken ze rond 13:00 de bebouwde kom van Didam. Ik ga de lopers steunen door ze bij de gemeentegrens van Montferland te onthalen, waarna ze bij ons thuis lopen een heerlijke kop warme soep aangeboden krijgen. Hierna loop ik twee etappes van de route mee: van Didam naar Doetinchem en van Doetinchem naar Zelhem.

De lopers zijn dringend op zoek naar mensen die hen aanmoedigen, een stuk meelopen, de actie actief promoten en donaties voor het goede doel. Woon je in de buurt, kom dan in actie! De route loopt dwars door de Liemers en ik help ze graag bij het neerzetten van deze enorme prestatie.

Via de actiepagina Frunning 4 Serious Request blijf je op de hoogte. Natuurlijk zijn ze ook te vinden op Twitter (@frunning en #FR4SR). Jij helpt toch ook mee? Meld je snel aan als supporter: stuur e-mail naar info@frunning.nl.

Laat een reactie achter