Trouwreportage


Jullie trouwdag is zonder twijfel een van de mooiste dagen van jullie leven. Deze dag wordt de dag waarin jullie centraal staan en alles gaat zoals jullie het graag willen. Het is een dag vol momenten die je vast wilt houden en wilt koesteren voor de rest van je leven. Willen jullie prachtige trouwfoto’s laten maken door een enthousiaste en ervaren fotograaf met een persoonlijke aanpak, die werkt volgens heldere afspraken en dit snel en voor een schappelijke prijs levert? Leest u dan verder; u bent aan het juiste adres.

Maatwerk

Ieder huwelijk is uniek. Jullie steken veel tijd in het organiseren en voorbereiden van jullie huwelijk. Denk maar eens aan het kiezen van de juiste bruidsjurk, het trouwkostuum, de locatie, het programma, de muziek en ga zo maar door. Het maken van de huwelijksreportage is voor ons ook maatwerk, waarbij we rekening houden met jullie specifieke wensen en eisen.

Kennismakingsgesprek

Voor een mooie weergave van de huwelijksdag is het belangrijk dat de stijl van de fotograaf je aanspreekt, de fotograaf over voldoende praktijkervaring beschikt, maar bovenal dat er een ‘klik’ is tussen het bruidspaar en de fotograaf. Daarom plan ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het kennismakingsgesprek is een prima gelegenheid om elkaar te leren kennen. Tijdens het gesprek nemen we jullie wensen en de dagplanning door. Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte.

Trouwalbum

Er is keuze uit een ruim assortiment trouwalbums, waaronder de E-lay en Palazzo albums van Verka en het luxe digitale fotoboek van Vakcolor.

De trouwalbums zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo is er een ruime keuze aan omslagen, (leer, kunstleer, stof, foto-omslag, acrylaat), boekformaten en aantal pagina’s.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak om onze voorbeeldalbums te bekijken.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak.