Fotografie


Fotografie is voor mij een grote passie waar ik met veel liefde mijn vrije tijd aan besteed. Om een goede balans tussen werk, privé en hobby te houden heb ik in 2012 besloten een duidelijk onderscheid te maken tussen werk en privé.

In de afgelopen jaren heb ik op persoonlijke titel portret- trouw- en productfotografie aangeboden. Naast commerciële opdrachten werk ik met veel passie en inzet aan eigen fotowerk. Het accent ligt daarbij op modelfotografie, urban fotografie of een combinatie hiervan.

Ik ben een groot voorstander van het delen van kennis. De groei van et Internet heeft kennis beschikbaar gesteld aan grote groepen mensen voor wie dit vroeger niet bereikbaar was. Daarom schrijf ik regelmatig artikelen over fotografie en plaats deze op mijn eigen weblog en de fotografiewebsite photofacts.nl.

Fotografie van trouwreportages, loveshoots en familiereportages bied ik sinds 2012 aan onder de naam Celebrate Love. Als u op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft, een loveshoot samen met uw partner of een spontane familiereportage wilt laten maken, kijk dan snel op http://www.celebratelove.nl.

Op deze website ligt het accent op die onderwerpen die mij persoonlijk bezig houden. Nieuw vrij werk blijft regelmatig worden gepubliceerd. Fotowerk wat in opdracht van klanten word gemaakt is verplaatst naar speciaal hiervoor ingerichte websites.

Het weblog is opgesplitst in twee hoofdonderwerpen: fotografie en running. Op de fotografie weblog blijven nieuwe artikelen over fotografie en nieuw (vrij) werk verschijnen.

Navigatie naar de verschillende onderwerpen kan met behulp van het menu bovenaan de pagina, via het menu rechts op de pagina’s en via de links in de tekst.

Mocht er iets onduidelijk zijn op de website of mocht u een vraag hebben, neem dan gerust contact op. Dit kan via het contactformulier of stuur een email naar info@aukerensen.nl.